Somogy Is Lehet Más

Az LMP Somogy megyei blogja, a Balatontól a Dráváig, Zalától Tolnáig és Baranyáig szintén Lehet Más a Politika! Igen lehet, Somogy megyében is lehet részvételi a demokrácia, igazságos a társadalom és fenntartható a fejlődés!

Fontos Tudnivalók

Gyere Tovább

Bookmark and Share

Fotók

Feliratkozás

Friss topikok

  • Fecikun: Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részlete... (2010.08.04. 23:18) Szia!

Multiadót! Performansz és program

2010.09.25. 15:55 Fecikun

Ahogy az a helyi sajtóban is olvasható volt, az LMP a belvárosi, 2000 nm alapterületűnél nagyobb multik megadóztatásával plusz 800 millió forintos éves bevétellel számol, melyet munkahelyteremtésre szánna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekintsd meg galériánkat: itt!

Felder Frigyes kaposvári listavezető szerint a multik előnye ezzel csökkenthető valamelyest, valamint így támogathatók a helyi kis- és középvállalkozások és helyi termelők.

Felder szerint a foglalkoztatás növelésében a rossz anyagi körülmények közt tengődő Kaposvári Egyetemnek is szerepe lehet. Szükség van a képzési struktúra átalakítására, a zöld ipar letelepítésére és intellektuális kiszolgálására, az egyetemmel közös fejlesztési központok létrehozására.

 

A kaposvári LMP fóliaházas termelőszövetkezeteket is létrehozna, ahol a képzetlen munkanélküli rétegnek biztosítana hosszútávú munkalehetőséget, emellett az épületszigetelési munkálatokat a családi házakra is kiterjesztené.

A diplomás fiatalok szakmai elhelyezkedését Rajtkő-programmal segítené a párt.

A zöld szektor megnyitása - az LMP kaposvári munkahelyteremtő programja

Szólj hozzá!

Címkék: performansz frigyes munkahelyteremtés felder

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpsomogy.blog.hu/api/trackback/id/tr972322531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása