Somogy Is Lehet Más

Az LMP Somogy megyei blogja, a Balatontól a Dráváig, Zalától Tolnáig és Baranyáig szintén Lehet Más a Politika! Igen lehet, Somogy megyében is lehet részvételi a demokrácia, igazságos a társadalom és fenntartható a fejlődés!

Fontos Tudnivalók

Gyere Tovább

Bookmark and Share

Fotók

Feliratkozás

Friss topikok

  • Fecikun: Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részlete... (2010.08.04. 23:18) Szia!

Hosszú távon villamosítaná Kaposvár tömegközlekedését az LMP

2010.09.28. 21:20 Fecikun

Tegnap délutáni sajtótájékoztatónkon bemutattuk közlekedési programunkat. Terveinket Jordanics András, az 5. sz. EVK képviselőjelöltje, listánk második helyezettje ismertette.

A sajtótájékoztatón elhangzott: az LMP több lépcsőben fejlesztené a város tömegközlekedését; megvalósítható, reális célokat tartalmazó, megfelelő ütemezéssel mindenféle nehézségek nélkül kivitelezhető programunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekintsd meg képgalériánkat: itt!

Első ütemben:

- a nagy légszennyezettségű belvárosi utcák forgalmát szabályoznánk, valamint

- növelnénk a rendelkezésre álló kerékpárutak hosszát: a következő öt éven belül a Kaposvári Egyetem, a Balaton és valamennyi környékbeli turisztikai célállomás megközelíthető lenne kerékpárral

- eltökéltek vagyunk éjszakai járatok indításában, és körjáratok indítására is javaslatot teszünk majd. Ez garantálná, hogy idősek és gyerekes családok átszállás nélkül, költséghatékonyan a város nagyobb felületét érjék el ugyanazon járatta.

Középtávon:

- Kivonnák a forgalomból a régi Ikarusokat, és támogatnánk a hazai gyártású vagy összeszerelésű autóbuszok beszerzését.

Hosszú távon:

a kaposvári tömegközlekedés villamosítását szeretné elérni a párt, mely szerintünk új fejezetet nyitna a városi közlekedésben, valamint a szárnyvonalak megmentéséért vívott küzdelemben. Azt szeretnénk elérni, hogy a Kaposvár vonzáskörzetéből bejárók közvetlenül érhessék el munkahelyüket.

 

Programkiegészítés: Közlekedés 1. Éjszakai járatok

 

Programkiegészítés: Közlekedés 2. Körjáratok

Szólj hozzá!

Címkék: politika a közlekedés program andrás más lehet sajtótájékoztató választási lmp jordanics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpsomogy.blog.hu/api/trackback/id/tr82330711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása