Somogy Is Lehet Más

Az LMP Somogy megyei blogja, a Balatontól a Dráváig, Zalától Tolnáig és Baranyáig szintén Lehet Más a Politika! Igen lehet, Somogy megyében is lehet részvételi a demokrácia, igazságos a társadalom és fenntartható a fejlődés!

Fontos Tudnivalók

Gyere Tovább

Bookmark and Share

Fotók

Feliratkozás

Friss topikok

  • Fecikun: Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részlete... (2010.08.04. 23:18) Szia!

Szia!

2010.06.27. 18:56 Fecikun

Szeretettel üdvözöllek az LMP Somogy megyei területi szervezetének internetes blogján! A mai naptól Somogyban is azért dolgozunk, hogy lehessen más, részvételi a politika.

Köszönetnyilvánítással szeretnék kezdeni, hiszen hatalmas köszönet illet mindenkit, aki az EP-választások és a parlamenti választásokat megelőzően az LMP-nek adta az ajánlószelvényét, valamint a pártra adta voksát. Mindezzel hozzájárult, hogy mozgalomból párttá nőjjük ki magunkat, ökopolitikai pártként pedig a Magyar Országgyűlés tagjai lehessünk.

A parlamenti választásokat követően új feladat vár ránk. Az országos szervezet mellett a megyei tagságnak is hangot kell adni, fel kell építeni és megerősíteni a megyei szervezeteket, majd minden fontos településre kiterjeszteni a hálózat építését. Célunk, hogy a közelgő önkormányzati választásokon minél több jelöltet tudjunk állítani, hogy az önkormányzatokban is képviselni tudjuk az ideológiamentes, zöld érdekeket.

Meggyőződésünk, hogy a helyi politizálás a legjobb módja annak, hogy a választókkal közvetlen kapcsolatot teremtsünk, és közvetlenül hatással legyünk az embereket érintő döntéshozatalra.

Tudjuk és tesszük a dolgunkat:

- meg kell erősíteni a részvételt a helyi közösségekben

- előremozdítani a társadalmat az igazságosság felé

- át kell alakítani megyénk falvait, városait és ezek környezetét

- úgy kell fejlesztenünk településeinket, hogy az a legkisebb természeti kárt okozta

- mindennek a fenntarthatóság legyen a kerete, hogy az elért eredmények a jövő generáció számára is maradandó legyenek.

Politikai hivatástudatunk és a részvételiség iránti elkötelezettségünk azt diktálja, hogy ellentétben más pártok gyakorlatával, becsatornázzuk a társadalmi igényeket a politikába. Olyan témákkal akarunk előállni, melyek valós problémákat tükröznek, és amelyeket fontosnak tartunk megkonzultálni az emberekkel. Legyen szó bármiről, amit a somogyiak szívükön viselnek (helyi politika, korrupció, társadalom, oktatás, egészségügy, munka, gazdaság, környezetvédelem stb.)… Ennek megfelelően szeretnénk, ha ez a blog a közösségi részvétel egyik megnyilvánulása lenne, ha mindenki, aki megszólítva érzi magát, elmondaná a véleményét, ötletet, tanácsot adna, javasolna, kérdezne.

Keressétek fel honlapunkat is, iratkozzatok fel hírleveleinkre, jelentkezzetek önkéntesnek, vagy ha mélyebb szimpátiát éreztek az LMP és annak céljai iránt, kérjétek tagfelvételeteket a helyi szervezetbe. Szívesen fogadjuk lehetőségetek függvényében pénzbeli adományaitokat is, valamint várjuk személyes megkereséseteket kaposvári irodánkban.

Igen, Lehet: Somogy is Lehet Más!

 

4 komment

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpsomogy.blog.hu/api/trackback/id/tr372114053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sussam 2010.07.20. 20:53:35

Végre Somogy megyében is jelen vagytok! Hol van az irodátok?

Fecikun 2010.07.21. 21:01:21

Hú... még időben te vagy az első kommentezőnk :D Gratulálok! Az irodánk Kaposváron a szent Imre utcában van a rendőrség mellett a pártok házában :P

premium 2010.07.30. 20:50:42

Hello! Az önkormányzati választásokon indultok? És hol indultok pontosan? Találtatok mindenhol jelöltet?

Fecikun 2010.08.04. 23:18:54

Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részleteket, mindenhol pontosan a jelöltek hiánya miatt valószínüleg nem tudunk indulni, ha esetleg tudsz valakit vagy te szeretnél indulni az LMP színeiben, akkor szeretettel várunk egy beszélgetésre :)
süti beállítások módosítása