Somogy Is Lehet Más

Az LMP Somogy megyei blogja, a Balatontól a Dráváig, Zalától Tolnáig és Baranyáig szintén Lehet Más a Politika! Igen lehet, Somogy megyében is lehet részvételi a demokrácia, igazságos a társadalom és fenntartható a fejlődés!

Fontos Tudnivalók

Gyere Tovább

Bookmark and Share

Fotók

Feliratkozás

Friss topikok

  • Fecikun: Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részlete... (2010.08.04. 23:18) Szia!

Lehet Más a Donner? - "Igen, lehet!" (Jordanics András)

2010.09.28. 21:41 Fecikun

Mint megválasztott önkormányzati képviselő, kezdeményezni fogom:

- Egy napközi központ létrehozását PESZTRA néven, ahol a donneri gyerekek 13 órától 17 óráig, pedagógusi felügyelet alatt tölthetik el az időt - amennyiben szükséges, a diákokat különjáratos busszal gyűjtenék be más városrészek iskoláiból.

- A Jókai liget rehabilitációját, hogy az újra a Donneri városrész lakóinak kedvelt pihenőhelyévé váljon, ahol idősek és fiatalok egyaránt jól érezhetik magukat.

- Olyan rendezési terv kidolgozását, melynek eredményeképpen a Kapos nemcsak a donneri városrész, hanem Kaposvár integráns részévé válhatna - egy 21. századi, kellemes, zöldövezeti, közösségi helyet alkotva.

- A körzeti megbízott mostani hivatalát kibővítve egy önálló rendőrörs felállítását az egykori Bartók Általános Iskola épületében, a városrész közbiztonságának növelése érdekében.

- Állandó sebességmérők kihelyezését a Bartók Béla utcában a gyorshajtás megfékezése érdekében - felfelé a kanyar előtti részre, lefelé pedig az egykori iskola épülete elé.

Ha támogatod Jordanics András elképzeléseit, SZAVAZZ RÁ OKTÓBER 3-ÁN!

Szólj hozzá!

Címkék: program andrás kaposvár donner képviselőjelölt jordanics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpsomogy.blog.hu/api/trackback/id/tr852330765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása