Somogy Is Lehet Más

Az LMP Somogy megyei blogja, a Balatontól a Dráváig, Zalától Tolnáig és Baranyáig szintén Lehet Más a Politika! Igen lehet, Somogy megyében is lehet részvételi a demokrácia, igazságos a társadalom és fenntartható a fejlődés!

Fontos Tudnivalók

Gyere Tovább

Bookmark and Share

Fotók

Feliratkozás

Friss topikok

  • Fecikun: Hello! Igen indulunk, most vasárnap lesz megyei közgyűlés Kaposváron ahol megtárgyaljuk a részlete... (2010.08.04. 23:18) Szia!

Felder Frigyes a Somogy TV-ben ismertette programunkat

2010.09.25. 17:35 Fecikun

Az LMP kaposvári listavezetője a Somogy Tv Miért? c. műsorának keretén belül, stúdióbeszélgetésen ismertette Kaposvár-programunkat. A részleteket lásd a videó alatt található pdf-ben:

Az LMP helyi programjának három fő célkitűzése:

  • a zöld ipar letelepítése, a zöld beruházások kiterjesztése a multik megadóztatása - a munkahelyteremtésért
  • délutáni városi napközik, kreatív centrum a fiataloknak, az egyetemi képzés célirányúsítása, Rajtkő-program - a minőségi oktatás megteremtéséért
  • rövid-, közép- és hosszútávú fejlesztési elképzelések, autóbusz körjáratok, éjszakai buszok, bicikliutak az egyetemre és a turisztikai jelentőségű városrészekre, forgalomszabályozás, hibrid buszfejlesztési üzem, önálló Somogy IC, villamos városi és elővárosi közlekedés - a 21. századi közlekedés kialakításáért

 

A Kiváltható Jövő - az LMP Kaposvár-programja

Szólj hozzá!

Címkék: jövő tv frigyes somogy felder programismertetés kiváltható

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpsomogy.blog.hu/api/trackback/id/tr92322708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása